Hotel Vestibul Palace

Hotel Vestibul Palace

Mjesto koje je car Dioklecijan sagradio za sebe

Vestibul znači ulaz, predvorje. U Dioklecijanovoj palači koju je za sebe prije 1700 godina dao izgraditi jedan od najmoćnijih careva zlatnog doba Rima, kroz Vestibul se ulazilo u carske odaje. Bilo je to mjesto stvoreno za odmor, uživanje i opuštanje, dostojno gospodara poznatog svijeta.

 

U Palači cara Dioklecijana, srcu i centru današnjeg Splita i pokraj samog Vestibula, nalazi se hotel Vestibul Palace. I danas vas Vestibul vodi u carske odaje, samo što danas ovdje carujete vi. Mjesto koje je za sebe stvorio sam car sad pripada vama, vaše je da ga istražite, iskusite i upamtite.

 

Vestibul Palace je mjesto u kojem se na svakom koraku isprepliću suvremena elegancija i tisućljetna povijest - luksuzni interijeri omeđeni tisućljetnim kamenim zidovima koji stoje još od doba cara Dioklecijana.

 

A vani vas čeka bezbroj novih priča i novih iskustava. Osvojite otoke i doživite sve posebnosti splitskog arhipelaga i obližnjih otoka, poput jedinstvene čipke od agave koju na Hvaru od davnina vezu sestre Benediktinke. Zaputite se kroz vrijeme sve do drevne Salone, Elaphuse i Isse - Solina, Brača i Visa - i istražite prirodne ljepote i bogato povijesno nasljeđe antičkog Splita, Dioklecijanove palače i okolice. Ili pak provedite jutro s ribarima pa navečer, pod svjetlom ljetnih zvijezda, na krovu Vestibula večerajte ribu koju ste tog jutra sami ulovili.

 

Sva iskustva ovdje su zbog vas. Svi opojni mirisi, boje i zvukovi Mediterana na raspolaganju su vašoj visosti. Ovdje ste vi vladar svojih osjećaja, svoje sreće, svog vremena i svog života. Mjesto koje je car Dioklecijan stvorio za sebe, mjesto je u kojem se osjećate kao car.

Kontakt

Iza Vestibula 4.a.
Split
21000
Dalmacija – Split